İZMİR’DEKİ HAYVAN ÇİFTLİĞİNDEN KORKUTAN YANGIN | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 07:33

İZMİR’DEKİ HAYVAN ÇİFTLİĞİNDEN KORKUTAN YANGIN

İZMİR’DEKİ HAYVAN ÇİFTLİĞİNDEN KORKUTAN YANGIN
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2021 - 20:32

1260 Okuma

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde bir hayvan çiftliğinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde bir hayvan çiftliğinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yangın çok sayıda ekibin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre yangın, Kemalpaşa ilçesine bağlı Armutlu Sanayi Caddesi mevkiinde bulunan bir hayvan çiftliğinde çıktı. İddialara göre, çiftlikte çalışan işçilerin demir malzemeleri kestiği esnada etrafa saçılan kıvılcımlar saman dolu depoya sıçradı. Bu sırada samanlar birden alev aldı. Yangının bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede büyüyen yangın sebebiyle bölgeye gelen ekipler hemen yangına müdahale etti. Yangın, güçlükle kontrol altına alınırken, çiftliğin samanlık olarak kullanılan bölümü tamamen yandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.