CUMHURBAŞKANI TALİMAT VERDİ, HAZIRLIKLAR BAŞLADI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 02:43

CUMHURBAŞKANI TALİMAT VERDİ, HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye ile İran sınırındaki 3 sınır kapısının açılması talimatı vermesinin ardından Gürbulak Gümrük Kapısı’nda hazırlıklar başladı.

CUMHURBAŞKANI TALİMAT VERDİ, HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2021 - 13:20

1760 Okuma

Sağlıktan ekonomiye birçok alanı olumsuz etkileyen korona virüs, etkisini en çok ekonomi alanında hissettirdi.

Van ekonomisinin korona virüs nedeniyle zarar görmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye ile İran sınırındaki 3 sınır kapısının 17 Mayıs’tan sonra açılması talimatı verdiği belirtildi. Bu kapsamda Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan Gürbulak Gümrük Kapısı’nda da hazırlıklar başladı.

Gürbulak Sınır Kapısı önünde İran’a geçmek için bekleyen 7 kilometrelik tır kuyruğu arasında bekleyen Mustafa Akpolat, “Biz burada 3 gündür bekliyoruz. Biz tanker sahasındayız burası daha hızlı ilerliyor. İnşallah biran önce geçeriz. Burada bekleyen tahmini bin 700 tır var. Bizler de bekliyoruz, daha geçemedik” şeklinde konuştu.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN