AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI SÜREKLİ’DEN 1 MAYIS ‘EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 17:21

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI SÜREKLİ’DEN 1 MAYIS ‘EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI SÜREKLİ’DEN 1 MAYIS ‘EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2021 - 8:44

1600 Okuma

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

İnsan emeğinin sadece ekonominin değil, sosyal ve manevi hayatın tesisinde de büyük önemi ve birleştirici gücü olduğunu belirttiği mesajında, tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik etti.

Topraktan fabrikaya…

1 Mayıs’ı resmi gün ilan eden ve çalışanlara yönelik politikalarıyla 19 yıldır daima emeğin arkasında duran bir anlayışın parçası olmaktan duyduğu onuru dile getiren Sürekli, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Emek; toprağın işlenerek can bulmasından, fabrika bacalarından çıkan dumana, bilimden eğitime ve sağlığa hayatın her alanında tartışmasız bir değerdir. ‘Bir işçinin ücretini alın teri kurumadan ödeyiniz.’ diyen bir inancın ve medeniyetin evlatları olarak bizler; emekçinin hakkını alabilmesi için her zaman taraf olduk.  Alın terini, helal kazancı koruyan, emekçiyi destekleyen pek çok adım attık. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü 22 Nisan 2009 yılında resmi tatil ilan ederken, işçilerimizin çalışma şartlarını iyileştirmek, dayanışmalarını güçlendirmek, haklarını alabilmelerinin önünü açmak için her zaman taşın altına elimizi koyduk. Emekçi kardeşlerimiz için yıllardır hayata geçirdiğimiz tedbir ve teşvikler bunun göstergesidir. Çünkü biz iyi biliyoruz ki; daha ileriye gidebilmemizin, hedeflerimize ulaşabilmemizin olmazsa olmaz koşulu emekçilerimizin yarattığı katma değerdir.”

Her şartta emekçinin yanındayız…

Kalkınma hamlelerinde, önemli ekonomik ve sosyal dönemeçlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk gündeminde emekçilerin hakları olduğunu, kendisinin çalışanların demokratik tüm taleplerini her zaman dikkate aldığını söyleyen Başkan Sürekli, “Her zaman ve her şartta önceliğimiz, tüm bu gerçeklerden hareketle emekçilerimiz oldu. Salgınla mücadele ederken de onların haklarını ve mağduriyetlerini gözettik. Kısa çalışma ödeneği, işsizlik ödeneği gibi desteklerle yanlarında olmaya çalışıyoruz. İşten çıkarma yasağı getirildi ki, işverenlere yönelik desteklerle de bu sürecin altından hep birlikte kalkabilmek için çalışıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın ki her şartta emekçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm emekçi kardeşlerimizin dayanışma günlerini en içten duygularımla tebrik ediyorum. Her birini sevgi, saygı ve minnetle selamlıyorum.’’ dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.