MUSTAFA DENİZLİ’NİN ALTAY’DA İLK ANTREMANI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 22:28

MUSTAFA DENİZLİ’NİN ALTAY’DA İLK ANTREMANI

MUSTAFA DENİZLİ’NİN ALTAY’DA İLK ANTREMANI
Son Güncelleme :

29 Nisan 2021 - 13:47

3450 Okuma

Altay ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Teknik Direktör Mustafa Denizli, takımının başında ilk antrenmanına çıktı.

 

TFF 1. Lig’de Play-Off hattında yer alan Altay, bugün efsane futbolcusu Mustafa Denizli’yi takımın başına getirmişti. Siyah-beyazlı kulübe 38 yıl aradan sonra dönen 71 yaşındaki Mustafa Denizli, kulübüyle sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştı. İmza töreninin ardından deneyimli çalıştırıcı, Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde takımının başında ilk antrenmanına çıktı. Antrenmanı Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve yönetimi de izlerken, Denizli, futbolcularla tanıştı. Antrenmana gelen bir grup taraftar “Yuvana hoş geldin Büyük Mustafa” tezahüratlarında bulundu.

Siyah-beyazlılar, Mustafa Denizli yönetiminde cumartesi günü oynayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.