FENERBAHÇE ALANYA’DA AĞIR YARALI! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 08:37

FENERBAHÇE ALANYA’DA AĞIR YARALI!

FENERBAHÇE ALANYA’DA AĞIR YARALI!
Son Güncelleme :

29 Nisan 2021 - 22:49

2000 Okuma

Son dakika Alanyaspor Fenerbahçe maçı haberleri: Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 38. haftasında Alanyaspor’a konuk oldu. Sarı-lacivertliler zorlu maçta rakibiyle 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara aldı. Ligde 3 maç sonra puan kaybeden Fenerbahçe’nin lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkı 5’e yükseldi.

Spor Toto Süper Lig’in 38 haftasında Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadele 0-0’lık beraberlikle sona erdi.Sarı-lacivertliler bu sonuçla şampiyonluk yarışında yara alırken, lider Beşiktaş’la arasındaki puan farkı 5’e çıktı.

İlk 5 şansını sürdüren Alanyaspor ise puanını 57’ye yükseltti.

4′ Enner Valencia, çerçeveyi bulan şutta tehlike yarattı ancak skor değişmedi.

12′ Sol kanattan Salih Uçan’ın kullandığı köşe vuruşunda Mustafa Pektemek topu arka direğe aşırttı. Davidson’un yakın mesafen kafa vuruşunda top auta gitti.

23′ Salih Uçan şutunu çekiyor ancak üst direğe takılıyor. Alanyaspor bu fırsatı değerlendiremedi.

43′ Kırmızı Kart! Gökhan Gönül kırmızı kart görerek takımını eksik bırakıyor.

65′ Francois Moubandje şutunu çekiyor ancak kaleyi bulamıyor. Bahçeşehir Okulları Stadyumu Stadı’nda skor değişmedi.

67′ Juanfran şutunu çekiyor ancak direği geçemiyor. Bahçeşehir Okulları Stadyumu Stadı’nda skorda değişiklik yok.

75′ Bahçeşehir Okulları Stadyumu Stadı’nda gole yaklaşan takım Alanyaspor. [47] şutu çeken oyuncu ancak top üst direkten dönüyor.

 

MESUT ÖZİL 56 GÜN SONRA…

Fenerbahçe’nin 4 Mart’ta Antalyaspor ile oynadığı maçta sakatlanan Mesut Özil, Alanyaspor karşılaşmasıyla birlikte formasına kavuştu. Maça 11’de başlayan yıldız futbolcu, 56 gün sonra sahalara geri döndü.

Fenerbahçe’de 5 futbolcu, çeşitli nedenlerle Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde forma giymiyor. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Nazım Sangare, Sadık Çiftpınar ve Diego Perotti ile sarı kart cezalısı İrfan Can Kahveci, takımını yalnız bıraktı.

İşte maçın kader anı! Gökhan'ı kırmızıya götüren pas

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.