ALİAĞASPOR HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI KAZANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 14:53

ALİAĞASPOR HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI KAZANDI

ALİAĞASPOR HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI KAZANDI
Son Güncelleme :

29 Nisan 2021 - 16:05

1900 Okuma

Hazırlık maçında Manisa Sanayi Spor’u konuk eden Aliağaspor FK, rakibini farklı geçti. Sahadan 4-0’lık üstünlükle ayrılan Aliağaspor FK’da golleri 50 ve 88’de Atalay Demirtaş, 61’de Murat Ulusoy, 82’de Berkant Ben kaydetti.

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) güçlü ekiplerinden Aliağaspor FK, BAL ligi Mayıs ayının son haftasına ertelense de hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

 

Hazırlıklar kapsamında Manisa Sanayi Spor’u Aliağa Atatürk Stadında ağırlayan sarı siyahlılar rakibi karşısında üstün bir oyun sergiledi. Oyunun büyük bir bölümünde kontrolü elinde bulunduran ev sahibi takım rahat bir oyunla maçı kazanmasını bildi.

 

Aliağaspor FK, karşılaşmaya Ömer Can, Bahri Yıldırım, Suat Gündüz, Semih, Zihni Aydın, Osman Buğra Uysal, Özkan Yılmaz, Ersin Aslantoğ, Batuhan Doğrukıran, Şefik Koz, Mehmet Çağrı Alpaslan ilk 11’i ile başladı. Mert Kuleli, Çağlar Çoban, Yusuf Kılıç, Erkan Gövercin, Murat Ulusoy, Osman Atalay Demirtaş, Enes Bakal ve Berkant Ben maçın ikinci yarısında şans bulan isimler oldu.

 

 

 

 

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.