RTÜK BAŞKANI ŞAHİN: ŞER ODAKLARINDAN KORKMADAN ÇEKİNMEDEN GÖREVİMİ YAPACAĞIM | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 02:59

RTÜK BAŞKANI ŞAHİN: ŞER ODAKLARINDAN KORKMADAN ÇEKİNMEDEN GÖREVİMİ YAPACAĞIM

RTÜK BAŞKANI ŞAHİN: ŞER ODAKLARINDAN KORKMADAN ÇEKİNMEDEN GÖREVİMİ YAPACAĞIM
Son Güncelleme :

28 Nisan 2021 - 20:36

1410 Okuma

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, “Anayasa ve kanunların verdiği yetkilerle şer odaklarından korkmadan, çekinmeden görevimi yapmaya devam edeceğim” dedi.

RTÜK Başkanı Şahin, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Her fırsatta halkı kin ve nefrete sevk eden, her sözü bölücülük kokan yalan hocası, sözde gazetecinin Anayasadan bahsetmesi ve adımı ağzından düşürmemesi oldukça manidar. Anayasa ve kanunların verdiği yetkilerle şer odaklarından korkmadan, çekinmeden görevimi yapmaya devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.