HAYATINI KAYBEDEN 53 DENİZCİNİN ‘SON VEDA ŞARKISI’ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 00:52

HAYATINI KAYBEDEN 53 DENİZCİNİN ‘SON VEDA ŞARKISI’ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Endonezya’da, batan denizaltıdaki askerlerin “Sampai Jumpa (Elveda)” adlı şarkıyı söyledikleri görüntüleri yayınladı.

HAYATINI KAYBEDEN 53 DENİZCİNİN ‘SON VEDA ŞARKISI’ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Son Güncelleme :

27 Nisan 2021 - 12:34

1680 Okuma

Endonezya’da 21 Nisan’da kaybolan ve 25 Nisan’da bulunan denizaltıda hayatını kaybeden 53 kişilik mürettebata dair yeni bir görüntü paylaşıldı.

Yaşananlardan birkaç hafta önce çekilmiş olan videoda KRI Nanggala-402 adlı denizaltının mürettebatının bir bölümü akustik gitar eşliğinde “Sampai Jumpa (Elveda)” adlı şarkıyı söylüyor. Şarkıda “Seni özlemeye hazır olmasam da sensiz yaşamaya da hazır değilim. Senin için en iyisini diliyorum” sözleri yer alıyor.

Endonezya açıklarında kaybolan denizaltı bulundu: 53 ölü

​AFP’ye konuşan ordu sözcüsü Djawara Whimbo, videonun mürettebatın bir önceki komutanının görevden ayrılışı nedeniyle çekildiği, yerine gelen yeni komutanın da martta komutaya geçtiğini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.