HA 21 HA 24 NE FARK EDER Kİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 14:33

HA 21 HA 24 NE FARK EDER Kİ

HA 21 HA 24 NE FARK EDER Kİ
Son Güncelleme :

25 Nisan 2021 - 18:54

2280 Okuma
TFF özel mi özerk mi bilemiyorum, karar veremedim. Özerk demek kimseyi dinlememek, kararını kendi vermek demek. O anlama geliyor. Geçen sezon düşmeyi kaldırdılar Süper Lig’den. Oldu mu 21 takım. Hafta içi maç oynanıyor. 3 günde bir sahadalar. Benim bile kafam karıştı. Futbolcular ne yapsın. Tamam çok para kazanıyorlar da. İşkence gibi. Arka adaleleri çekmeye, kopmaya, sakatlıklar artmaya başladı. Korona pozitif çıkmazsa, bu kez sakatlık illeti peşlerini bırakmıyor. Büyük anlayış göstererek mağdur olmasınlar diye düşmeyi kaldırdılar. İyi hoş da. Bu sezon durum daha vahim, daha endişe edici boyutlarda.
HA 21 HA 24 NE FARK EDER ?
Asıl bu sene düşme olmasın. Ha 21 ha 24 ne fark eder. Seneye de iki grup yapın olsun bitsin. Bu arada 1.Lig’dekilerin canı can değil mi.  Şu an son 3 sırada yer alan Eskişehirspor, Ankaraspor, düşmemek için didinen Ege temsilcimiz Akhisarspor da düşmesin. Sayı artacak, 1.Lig’de iki grup olsun geçmişteki gibi Kırmızı veya Beyaz Grup diye. Madem oynatıyorsunuz, herkese hak verilirsin. Gidişat bunu gösteriyor. Mizansen yaptım. Doğrusu sezon başında ne karar alıyorsan, devam eder, maç oynanırken kural değiştirilmez. Ya hiç oynatılmaz ya da aynen düşme olmadan devam eder.
ORGAN BAĞIŞI CANDIR
6 yıldır İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’nde tedavi görüyor, böbrek bekliyor Kaleci antrenörü Utku Kolkoparan kardeşimiz. Uygun, uyumlu böbrek bulununcaya kadar Periton Diyaliz cihazına bağlanacak. Allah’tan umut kesilmez. Can ve insan sağlığı her şeyden, herkesten, her makamdan önemlidir. Kolay değil, umutla beklemek. Buradan yazıyorum, yazılı beyanatımdır. Şu an itibarıyla organlarım sağlamdır, şükürler olsun, maşallah diyelim. Öyle olduğunu umuyorum, sanıyorum. Günler ne gösterir bilinmez. Hak emri gerçekleşirse organlarımı alabilirsiniz. Dinen, tıbben, şahsen, manen, madden caizdir, uygundur, aramızda lafı olmaz. İşe yarasın, nasıl olsa gittiği yerde de bir gün toprakla buluşacak. Süre birazcık uzamış olacak. Ama can kurtulacak, helali hoş olsun.
KARATAŞLI TÜRKER FİDAN
İzmir Karataş Lisesi 1983 mezunuyum. Önünden boynuzlu troleybüsün geçtiği, arka tarafta Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nın henüz yapılmadığı, dalgalı havada okul bahçesinde balıkların zıpladığı, çok sayıdaki topumuzun denize kaçtığı İnciraltı’na kadar gittiği günlerde bizler oradaydık. İhtilal sonrası 3 yıl her şeye rağmen, yine de çok güzel günlerimiz oldu. Dostluğumuz halen sürüyor. Bir acı haber daha aldık. Bizlerden 4 yıl önce mezun olan büyüğümüz, Türker Fidan’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ruhunuz şad, rahmetiniz bol olsun Türker abim, Sadık Sunar, Abdürrezzak Tuğcu, Âdem Serin, Özgür İken hocalarım, Tülay Özbek, Aykut Dağgeçen, Belgin Karabacak, Oğuz Güdüm okuldaşlarım, selam olsun sizlere.
İZMİRSPORLU TUNCAY BECEDEK
Yaşım nedeniyle izleme onuruna erişemedim. Çok klas futbolcuymuş, tanır ve severim, insanlığı da çok klastı, Çok mütevazi idi. İzmirspor’un efsanelerinden Tuncay Becedek ağabeyimiz de hayata veda etti. Sezen, Semih, Tuncay üçlüsünün İzmirspor’da harikalar yarattığını biliyorum, duydum. 1965-1970 yılları arasında Milli Takımımıza İzmir’den tek futbolcu oldu. İstanbulspor, Fenerbahçe, Karagümrük, Bursaspor, Kocaelispor formalarını da kuşandı. Kocaeli’de Seka Kağıtspor ile Gölcükspor’u da alıştırdı. 8 farklı takımı şampiyon yaparak tarih yazdı. Unutmayacağız sizi Tuncay Becedek hocam.
GEÇMİŞ OLSUN BARIŞ ORHUNBİLGE
Atılımlarıyla dünya çapında ses getiren, doğru yolu bulan Altınordu FK’nın Başkanvekili, Kırmızı-Lacivertli kulübün efsane futbolcularından merhum İsmet Orhunbilge’nin yeğeni, sağlıklı ömür dilerim kardeşi o da efsane futbolcu Hikmet Orhunbilge’nin de oğlu Barış Orhunbilge yoğun bakıma kaldırıldı. Tedavisine devam ediliyor, korona illeti nedeniyle. Acil şifalar diliyorum sizlere Barış kardeşim, bugünler de geçecek, umutla, sabırla bekliyoruz. Altınordu ile birlikte daha görecek güzel günlerimiz var.
MİLLİ DİDEM’DEN 200. MAÇ
Turkcell Kadın Futbol Ligi Sağlık Çalışanları Sezonu’nda mücadele veren İzmirli temsilcimiz Konak Belediyespor, çeyrek finale kalma başarısını gösterdi. Antalya’daki grubun son maçında Karadeniz Ereğli Belediyespor’u Seval Kıraç’ın golüyle yendi. Çeyrek finalde A grubu ikincisi Fatih Vatanspor ile karşılaşma hakkını elde etti. İzmir’e şampiyonluk kupasını getiren Konaklı Belediyesporlulardan, daha nice nice kupalar bekliyoruz. 15 yıldır forma giyerek şampiyonluklarda büyük payı bulunan, takıma çok emek veren, 19 kez de Milli formayı giyen Didem Taş, 199 maçı geride bıraktı. 300’ü 400’ü de görelim Didem, başarılar diliyorum sana ve ekibine. İzmir’i gururlandırıyorsunuz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.