4 YAŞINDAKİ ELİF, KALP RAHATSIZLIĞINA YENİK DÜŞTÜ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 01:24

4 YAŞINDAKİ ELİF, KALP RAHATSIZLIĞINA YENİK DÜŞTÜ

Sakarya’nın Karasu ilçesinde yaşayan Şengün ailesinin 4 yaşındaki kızları Hanzade Elif Şengün, doğuştan yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

4 YAŞINDAKİ ELİF, KALP RAHATSIZLIĞINA YENİK DÜŞTÜ
Son Güncelleme :

25 Nisan 2021 - 19:07

1660 Okuma

Karasu ilçesi Kurudere Mahallesi’nde yaşayan Semanur ve Halil İbrahim Şengün çiftinin 4 yaşındaki kızları Hanzade Elif Şengün, doğduğu günden beri kalp rahatsızlığı ile mücadele ediyordu. Minik Hanzade Elif, Cumartesi günü saat 20:00 sıralarında evinde hayatını kaybetti. Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle cihaza bağlı olarak yaşam mücadelesi veren Hanzade Elif Şentürk’ün vefatı, başta ailesi ve Kurudere Mahallesi olmak üzere Karasu’da büyük üzüntüye neden oldu. Minik Şengün, gözyaşları eşliğinde Kurudere Mahallesi’nde toprağa verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.