MOSTAFA MOHAMED GOLLE DÖNDÜ: ANTALYASPOR 0 – 1 GALATASARAY | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 18:04

MOSTAFA MOHAMED GOLLE DÖNDÜ: ANTALYASPOR 0 – 1 GALATASARAY

MOSTAFA MOHAMED GOLLE DÖNDÜ: ANTALYASPOR 0 – 1 GALATASARAY
Son Güncelleme :

24 Nisan 2021 - 22:48

1660 Okuma

Antalyaspor 0-1 Galatasaray (Maç sonucu)

Galatasaray, Antalya deplasmanında tek golle güldü. Sarı-kırmızılı ekibin iki topu direkten dönerken Antalyaspor’da Lukas Podolski 58. dakikada kırmızı kart gördü. Sarı-kırmızılı ekipte karantinadan dönen Mostafa Mohamed sonradan oyuna girip üç puanı getiren golü kaydetti. Fedor Kudryashov ise maç bittikten sonra kırmızı kart gören isim oldu.

Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray, Fraport TAV Antalyaspor’un konuğu oldu.

Sarı-kırmızılı ekipte geçen haftaya göre 5 değişiklik yaşandı. Luyindama, Saracchi, Taylan Antalyalı, Feghouli ve Babel’in yerine Donk, Ömer Bayram, Etebo, Emre Akbaba ve Halil Dervişoğlu ilk 11’de forma giydi.

İlk yarıda rakibine büyük bir baskı kuran Galatasaray üst üste pozisyonlarla şansını denedi ancak skor tabelası değişmedi. 33. dakikada Emre Kılınç’ın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği sert şutu direkten döndü.

Galatasaray’dan sezonun en iyi ilk yarı istatistiği

Sarı-kırmızılılar, Opta‘nın verilerine göre bu sezon deplasmanda en fazla şut (12) attığı ilk yarıyı oynadı. Gol sesi çıkmayan ilk yarının sonunda taraflar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.

Antalyaspor 10 kişi kaldı

Antalyaspor’un Alman yıldızı Lukas Podolski 26. dakikada Şener Özbayraklı’ya yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü. İkinci yarıda yine Şener’e sert bir müdahalede bulunan deneyimli oyuncu 58. dakikada kırmızı kartla oyundan atıldı ve ev sahibi maçı 10 kişi tamamladı. Bu kartın ardından Lukas Podolski, Süper Lig kariyerinde ilk kez kırmızı kart gördü.

Mostafa Mohamed golle döndü

Corona virüs testi pozitif çıkan ve bir süredir formasından uzak olan Mostafa Mohamed, 64. dakikada Emre Akbaba’nın yerine oyuna girdi. 69. dakikada gole yaklaşan Mostafa Mohamed’in yakın mesafeden dokunuşu direkten döndü.

77. dakikada Şener Özbayraklı sağ kanatta taşıdığı topu içeri gönderdi, topu takip eden Mostafa Mohamed ceza sahası içinde şutunu gönderdi ve golünü attı. Galatasaray bu golle 1-0 öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı. Galatasaray ikinci yarıda bulduğu tek golle Antalyaspor’u deplasmanda 1-0 yenerek üç puanın sahibi oldu.

Antalyaspor’da Fedor Kudryashov ise maç bittikten sonra kırmızı kart gören isim oldu.

Bu sonucun ardından Galatasaray 69 puana yükseldi ve maç fazlasıyla Fenerbahçe’yi yakaladı. Antalyaspor ise 42 puanda kaldı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.