FOÇA’DA 23 NİSAN RESMİ TÖRENİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 23:44

FOÇA’DA 23 NİSAN RESMİ TÖRENİ

FOÇA’DA 23 NİSAN RESMİ TÖRENİ
Son Güncelleme :

24 Nisan 2021 - 16:20

1650 Okuma

Foça’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi kutlaması, sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile sade bir törenle yapıldı.

Ulusal egemenliğin 101’inci yıldönümünde Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende; Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Menek ve öğrenciler ilçedeki tüm okullar adına Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, Bedia Midilli İlkokulu öğrencileri şiirler okudu, Reha Midilli İlkokulu öğrencileri rond gösterisini sahneledi.

Foça Belediye Başkanı Fatihi Gürbüz, 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramının 101’inci yıl dönümü için yayınladığı mesajında; ‘‘Ülkemizin ve Cumhuriyetimizin güzel çocukları; hayal kurmaktan vazgeçmeyin çünkü Atatürk’ün hayalini kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin en değerli varlıkları sizlersiniz. Ulusal Egemenliğin 101’inci yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını saygı ve özlemle anıyoruz. ’’dedi.

Kutlama törenine; Foça Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil ve askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.