ŞANLIURFA’DA RENKLİ GÖRÜNTÜLER: POLİS SAHURDA DAVUL ÇALDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 21:55

ŞANLIURFA’DA RENKLİ GÖRÜNTÜLER: POLİS SAHURDA DAVUL ÇALDI

Şanlıurfa’da devriye atan polis, yolda karşılaştığı ramazan davulcusunun elindeki davulu alıp sokak ortasında çaldı.

ŞANLIURFA’DA RENKLİ GÖRÜNTÜLER: POLİS SAHURDA DAVUL ÇALDI
Son Güncelleme :

23 Nisan 2021 - 7:08

2100 Okuma

Şanlıurfa’da sahur vakti kameralara ilginç bir görüntü yansıdı. Devriye atan resmi polis ekibi, yolda karşılaştıkları ramazan davulcusunun elindeki davulu alıp sokak ortasında çalmaya başladı.

Şanlıurfa’da sahur vakti kameralara ilginç bir görüntü yansıdı. Gece devriyesi atan resmi polis ekipleri, yolda karşılaştıkları bir ramazan davulcusunu durdurdu. Davulcunun elindeki davulu alan polislerden biri sokak ortasında çalmaya başladı. Sokak ortasındaki renkli görüntüler, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde polis memurunun profesyonel bir davulcu gibi çaldığı gözlendi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.