KEMALPAŞA’DA 23 NİSAN COŞKUSU | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 10:51

KEMALPAŞA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

KEMALPAŞA’DA 23 NİSAN COŞKUSU
Son Güncelleme :

23 Nisan 2021 - 13:00

1210 Okuma

Kemalpaşa Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında tören ve kutlamalarda bir araya gelemeyen çocukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında Türkiye Haritası fotoğraflarıyla bir araya getirdi

Kemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği etkinlik kapsamında Atatürk fotoğraflarıyla ya da Türk Bayrağı ile çekildiğiniz fotoğrafları gönderin bu fotoğraflarla Türkiye Haritasında Türk Bayrağını birlikte oluşturalım çağrısıyla birlikte Kemalpaşalı çocuklar yüzlerce fotoğraf gönderdi. Fotoğraflarla oluşturulan Atatürklü ve Türk Bayraklı Türkiye Haritası ‘Yaşasın 23 Nisan’ sloganı ile ilçedeki billboardlara asılırken belediyeye ait sosyal medya hesaplarında da paylaşıldı.

KEMALPAŞA KIRMIZI BEYAZA BÜRÜNDÜ

Öte yandan Kemalpaşa Belediyesi tarafından ilçedeki tüm mahalleler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında Türk Bayrakları ve dev Atatürk Bayraklarıyla donatılarak kırmızı beyaz renklere büründü. Bayramın coşkusu korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan vatandaşların evlerine kadar taşındı.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN SİMGESİ

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, “TBMM’nin açılışının 101.yılını kutlamanın mutluluğunu ve egemenliğin milletimize verilmesinin kıvancını yaşıyoruz. Korona virüs tedbirleri nedeniyle siz çocuklarımızla bir arada olamasak da hep birlikte birlik ve beraberliğimizi gösteren Türk Bayraklı ve Atatürklü fotoğrafla Türkiye Haritasını kırmızı beyaz renklerle oluşturduk. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.