HİNDİSTAN’DA BİR HIRSIZ ÇALDIĞI AŞILARI GERİ BIRAKTI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 03:47

HİNDİSTAN’DA BİR HIRSIZ ÇALDIĞI AŞILARI GERİ BIRAKTI

Hindistan’da, Kovid-19 aşısıyla dolu çantayı çalan hırsız, aynı gün çantayı geri bırakarak “üzgün olduğunu ve çantanın içinde aşı olduğunu bilmediğini” söyledi.

HİNDİSTAN’DA BİR HIRSIZ ÇALDIĞI AŞILARI GERİ BIRAKTI
Son Güncelleme :

23 Nisan 2021 - 13:57

1740 Okuma

Hindistan’ın Haryana eyaletinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısıyla dolu çantayı çalan hırsız, aynı gün çantayı geri bırakarak “üzgün olduğunu ve çantanın içinde aşı olduğunu bilmediğini” söyledi.

AŞILARIN BULUNDUĞU ÇANTAYI ÇALDI

NDTV’nin haberine göre, Haryana’da bulunan Jind General Hastanesinde yaşanan olayda, hırsızın, içinde bin 700 dozdan fazla Covishield ve Covaxin aşısının bulunduğu çantayı alıp kaçtığı belirtildi.

ÖZÜR NOTUYLA TESLİM ETTİ

Aynı gün içinde hırsızın içine “üzgünüm, bilmiyordum” yazılı not koyarak çantayı eyalet karakolunun yakınındaki bir kafede başka bir kişiye teslim ettiği öğrenildi.

Hırsızın, kafedeki kişiye çantanın içinde polise götürmesi gereken yiyeceklerin olduğunu ancak kendisinin bir işi çıktığını söylediği ve söz konusu kişiden çantayı karakola bırakmasını rica ettiği kaydedildi.

Hırsızın yakalanması için soruşturma başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.