ÇOCUK DOLANDIRICILAR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 12:41

ÇOCUK DOLANDIRICILAR

ÇOCUK DOLANDIRICILAR
Son Güncelleme :

23 Nisan 2021 - 23:30

5710 Okuma
Öyle bir eğitim verdik ki 1984 yılından bu yana dolandırıcılıkta zirve yakalandı. Hatta iki zirve birden yakalandı, biri plan yönü ikincisi çocuk hırsız olmaları. Dünya dolandırıcılık tarihinde bu başarıya ulaşan başka insan ve ülke yoktur.23 Nisan yani bu gün meclisin bayram özel oturumunda bir vekil bakın neler diyor.
Tek adam demokrasisi var diyor,egemenlik milletin değil diyor,çocuklar bayram kutlayamıyor diyor. Çocuklar evlere hapsedilmiştir diyor,çocuklar mutsuz ise egemenlik tehlikede diyor.
Mesala ABD nin çocukları başarmış bizim çocuklar mutsuz olmuştur diyor. Devam ediyor, adile teyzenin Kuzucuklar’ı vardı şimdi tosuncuklar var,flüt çalan çocuklarımız vardı şimdi at çalan  at hırsızı çocuklar var,şapkadan tavşan çıkaran sihibazlarla eylenen çocuklar vardı şimdi el çabukluğu İle milyarlarca dolar götüren çocuklar var. Demir para İle sırada bekleyip leblebi tozu alan çocuklar vardı şimdi milyonluk arabalarda pudra şekeri kullanan çocuklar var. Böyle olunca eğitimde eğitime bağlı dağlık dahil her alanda dibe vuran  ülke olduk. Sayın vekil askere giden çocuklar fukara çocukları gitmeyen çocuklar varlık sahiplerinin çocukları  diyor.
Oğluna bir pantolon alamadığı İçin canına kıyanları görmediniz diyor. Kendi şirketinden bakanlığına mal satan  128 milyarı yok eden bakanlar yarattınız diyor. Kendi yaptığı işler ile ilgili bakanlar yarattınız ayni sağlık ve turizm bakanları gibi. Tam bu arada sayın vekil iktidara seslendiğini söylüyor. Sayın vekil bütün konuşmasında iktidara yaptınız diyeceğine biz bu durumları birlikte yaptık demesi gerektiğini idrak edemiyor. Meclis konuşmalarınaDikkat edince görülüyor ki bir tek kelime çocuklar İçin yok, bir tek kelime 23 Nisanın mana ve önemi için yok, korona virüs yani pandami konusunda,yasaklar ve tedbirler delinmeden,nasıl bir bayram organize edilebilirdi yok. Bütün bunların yerine thodex Faruk Fatih Özek var öylemi. Bunlar yanlış 23 Nisan çocuk bayramının Meclis gündemi bu fasarya konular olmamalı. Efendim çok önemli önemlide bunca iş bu günemi sıkıştı mademki önemli yıllardır aklınız nerede idi.
Bu gün kim neyi eleştirirse eleştirsin ömrünüz önemsiz konuların rekabeti ile geçti. Bu duruma hepiniz katkıda bulundunuz. Cambaza bak tavrınıza halkın uykusuda katkı sağladı.
Masum yok kimse masum değil en büyük suç ise korkakların ve her konuda adam sende diyen suskunların. Diyelim ki Ak parti tepeden tırnağa suçlu siz bir kezde kendinize bakın iki kat suçlu olduğunuzu göreceksiniz . Ülkenin durumu topunuzun eseri.İyi uykular

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.