BİR KRİPTO PARA BORSASI DAHA KAPANDI! VEBİTCOİN’DEN AÇIKLAMA! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 20:42

BİR KRİPTO PARA BORSASI DAHA KAPANDI! VEBİTCOİN’DEN AÇIKLAMA!

Son dakkika: Thodex’in ardından Vebitcoin isimli Türk kripto para borsası iflasın eşiğinde olduğunu belirterek faaliyetlerini durdurma kararı aldığını açıkladı.

BİR KRİPTO PARA BORSASI DAHA KAPANDI! VEBİTCOİN’DEN AÇIKLAMA!
Son Güncelleme :

23 Nisan 2021 - 22:34

1450 Okuma

Kripto para borsası Thodex’in ardından Vebitcoin de faaliyetlerini durdurma kararı aldığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada, “Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın sürede bilgilendirme sağlyacağız.” denildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.