BALÇOVA’DA MUHTEŞEM BAYRAM COŞKUSU | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 09:55

BALÇOVA’DA MUHTEŞEM BAYRAM COŞKUSU

BALÇOVA’DA MUHTEŞEM BAYRAM COŞKUSU
Son Güncelleme :

23 Nisan 2021 - 13:51

1470 Okuma

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı İzmir Balçova’da muhteşem bir coşkuyla kutlandı. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, masal kahramanı kıyafeti giyen bando takımı ve süslenen araçlarla sokak sokak gezerek çocukların bayramını kutladı.

Pandemi nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması Balçova’da 23 Nisan coşkusuna engel olamadı. Balçova Belediyesi masal kahramanlarından oluşan bando ve kortejle sokak sokak gezerek bayramı çocukların evlerine ulaştırdı. Kortejle birlikte yürüyen Başkan Fatma Çalkaya, sokakta olan çocuklarla fotoğraf çektirdi.  Bayramı evde geçirecekleri için üzgün olan Balçovalı Çocuklar ise yapılan sürpriz karşısında balkonlarına çıkarak bayraklarıyla korteji selamladı.

Çocukların buruk bir bayram geçirmelerini istemediklerini ifade eden Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Maalesef pandemi nedeniyle çocuklarımız alanlarda ve sokaklarda kutlayamıyorlar. Biz Ata’mızın çocuklarımıza hediye ettiği bu güzel bayramda hiçbir çocuğumuzun buruk bir bayram geçirmesini istemiyoruz. Balçova’daki tüm çocuklara ulaşıp bayramlarını kutladık. Gelecek yıllarda bu coşkumuzu biriktirip daha coşkulu bayramlar kutlayacağımıza inanıyorum ” diye konuştu.

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.