TAHA AKGÜL 8. KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

24 Nisan 2024 - 05:07

TAHA AKGÜL 8. KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

TAHA AKGÜL 8. KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU
Son Güncelleme :

21 Nisan 2021 - 22:59

3290 Okuma

Taha Akgül erkekler serbest stil 125 kiloda Avrupa şampiyonu oldu

Taha Akgül 8. kez Avrupa şampiyonu

Polonya’nın başkenti Varşova’da gerçekleştirilen şampiyonada serbest stilde mindere çıkan Taha Akgül, ilk turda Gürcü Geno Petriashvili’yi 6-1, çeyrek finalde Polonyalı Kamil Tomasz Kosciolek’i de 6-1 mağlup etti. Taha, yarı finalde de Belaruslu Dzianis Khramiankou 4-0’la geçerek finale kalmıştı. Bu akşam oynanan final maçında Rus Sergei Kozyrev ile karşılayan şampiyon güreşçi Akgül, karşılaşmaya çok etkili başladı ve rakibi karşısında 5-0 öne geçti. Ardından Kozyrev’in bir hamlesiyle durum 5-2’ye gelirken, ilerleyen dakikalarda rakibinin sert hamlelerine karşı hata yapmayan Taha Akgül, minderden 9-2 galip ayrılarak 8. kez Avrupa şampiyonluğu unvanını elde etti. Milli güreşçi mücadelenin ardından Türk bayrağı ile şampiyonluğun sevincini yaşadı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.