SELÇUK BAYRAKTAR’DAN ’23 NİSAN’ PAYLAŞIMI! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 18:58

SELÇUK BAYRAKTAR’DAN ’23 NİSAN’ PAYLAŞIMI!

İHA ve SİHA projeleriyle Türkiye’nin sınıf atlamasını sağlayan Selçuk Bayraktar, gençlerin yeni idolü haline geldi.

SELÇUK BAYRAKTAR’DAN ’23 NİSAN’ PAYLAŞIMI!
Son Güncelleme :

21 Nisan 2021 - 10:23

1590 Okuma

Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, gençlere de yeni ufuklar açıyor. Pek çok çocuk ve genç, gelecekte Selçuk Bayraktar gibi Türkiye’nin teknoloji anlamında gelişmiş ülkelerle yarışabileceği projeler üretecek mühendisler olmak istiyor.

Nazlı Yıldırım isimli bir sosyal medya kullanıcısı da hem oğlunun hem de Selçuk Bayraktar’ın fotoğrafını “#23Nisan çalışması. Kim olmak istersiniz etkinliği. Oğlumun idolü @Selcuk” notuyla paylaştı.

SELÇUK BAYRAKTAR DA PAYLAŞTI

Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar da bu paylaşıma “#AKINCI’yı bitirmeden bayrağı kaptırmasak bari…” şeklinde esprili bir karşılık verdi.

#AKINCI’yı bitirmeden bayrağı kaptırmasak bari… https://t.co/cKa5c9JP4U

— Selçuk Bayraktar (@Selcuk) April 20, 2021

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.