ATTAN DÜŞEN JOKEY YOĞUN BAKIMDA | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 18:44

ATTAN DÜŞEN JOKEY YOĞUN BAKIMDA

ATTAN DÜŞEN JOKEY YOĞUN BAKIMDA
Son Güncelleme :

20 Nisan 2021 - 10:39

1160 Okuma

Adana’da yarışta attan düşüp yaralanan jokeyin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Attan düşen jokey yoğun bakımda

Türkiye Jokey Kulübünün (TJK) Adana yarışlarında, attan düşerek yaralanan jokey Samet Erkuş’un ameliyata alındığı hastanedeki yoğun bakım tedavisi sürüyor.

TJK’nin pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu’ndaki 5. Koşu’sunda, 1200 metre çim pistteki yarışın başlamasından kısa süre sonra “Luminary” isimli attan düşen jokey Samet Erkuş yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince kentteki özel bir hastaneye kaldırılan Erkuş, geçirdiği ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı.

Öte yandan, TJK’den yapılan açıklamada da kafatasında kırık tespit edilen Erkuş’un beyin kanaması şüphesiyle ameliyata alındığı belirtilerek, “Ameliyat sonrası yoğun bakımda tedavisi devam eden jokeyimizin durumu ciddiyetini korumaktadır. Samet Erkuş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.​​​

1 AY ÖNCE NİŞANLANMIŞ

Jokeylik hayatı boyunca 4 bin 843 yarışa çıkan ve 409 birincilik 424 ikincilik, 439 kez de üçüncülük elde eden Samet Erkuş’un 1 ay önce nişanlandığı öğrenildi. Erkuş’un evlilik hazırlığı yaptığı sırada talihsiz olayın yaşandığı kaydedildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.