ALİAĞA BELEDİYESİ HİJYEN ÇALIŞMALARINA ARA VERMİYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 10:57

ALİAĞA BELEDİYESİ HİJYEN ÇALIŞMALARINA ARA VERMİYOR

ALİAĞA BELEDİYESİ HİJYEN ÇALIŞMALARINA ARA VERMİYOR
Son Güncelleme :

20 Nisan 2021 - 19:47

1140 Okuma

 Aliağa’da Ortak Kullanım Alanları Dezenfekte Ediliyor

 Aliağa Belediyesi, virüs yayılımını engellemek amacıyla vatandaşların ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Hijyen Ekibi, kent genelinde dolmuş, dolmuş durağı, bank, park, cami, eczane, okul ve hastane gibi vatandaşların ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Tüm kamu binaları sık aralıklarla özel bir solüsyonla dezenfekte edilerek vatandaşlara sağlıklı ortamda hizmet verilmesi sağlanıyor.

 

Hijyen Ekibi görevlisi Yusuf Emre Karahan, “Dezenfekte çalışmamız Kovid-19 salgını başladığından bu zamana kadar kesintisiz devam ediyor. Yoğun bir çalışma içerisinde bu uygulamayı yapıyoruz. Elimizden geldiğince Aliağa Belediyesi adına görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Dezenfekte çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar hijyen çalışmalarının düzenli aralıklarla yapılmasından dolayı Aliağa Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Aliağa kent içi ulaşım şoförlerinden Osman Yamaner düzenli aralıklarla yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getirerek “Dezenfekte çalışmalarından memnunuz. Belirli aralıklarla gelip dezenfekte çalışmalarını yapıyorlar. Aksamadan sürdürülen hijyen çalışmalarından dolayı Aliağa Belediyesi’ne teşekkür ederiz.” diye konuştu.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.