TORBALI BELEDİYE BAŞKANI UYGUR KARANFİLLERLE UĞURLANDI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mart 2024 - 06:43

TORBALI BELEDİYE BAŞKANI UYGUR KARANFİLLERLE UĞURLANDI

TORBALI BELEDİYE BAŞKANI UYGUR KARANFİLLERLE UĞURLANDI
Son Güncelleme :

19 Nisan 2021 - 19:29

1360 Okuma

Törene CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur törenle son yolculuğuna uğurlandı. Uygur’un cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

İzmir’de solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Servisi’nde yaşamını yitiren Torbalı Belediye Başkanı CHP’li İsmail Uygur törenle toprağa verildi.

57 yaşındaki Uygur için önce Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Uygur’un eşi Afet Uygur, kızı Ege ve oğlu Efe’nin yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer, TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda yurttaş katıldı.

“Gösterdiği çabaları Torbalı halkı unutmayacaktır”
Törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Başkanımızın büyük emekleri, çabaları var. Asıl bundan sonra yapacağı şeyler çok önemliydi ve hepimiz onları bekliyorduk. Kendisini hastanede ziyaret ettiğim zaman, emin olun aklımın ucundan bile bu durum geçmedi. Gayet güzel, gülümseyerek, espri yaparak İzmir’den ayrılmıştık. Fakat dün akşam gelen haber gerçekten bizi derinden yaraladı. Kendisini Torbalı’ya adamış olan bir belediye başkanını bugün sonsuzluğa yolcu ediyoruz. Hepimiz aynı yolculuğa çıkacağız bundan kaçma şansı yok. Mevlana bunu bir düğün gecesi tanımlar. Ama gönül ister ki bütün hizmetlerini yerine getirseydi. Gösterdiği çabaları Torbalı halkı unutmayacaktır. Hepimizin başı sağ olsun” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu ile Başkan Tunç Soyer, Uygur ailesine taziye dileklerini iletti.

İsmail Uygur’un cenazesi, Kültür Merkezi’ndeki törenin ardından Fatma Topalan Camisi’ne getirildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tabuta omuz verdi. Camide kılınan cenaze namazının ardından Uygur’un naaşı Torbalı Kabristanı’na defnedildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.