HAYATINI KAYBEDEN CUMHURİYET SAVCISI BEYZA BOYALI, KONYA’DA DEFNEDİLDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 08:03

HAYATINI KAYBEDEN CUMHURİYET SAVCISI BEYZA BOYALI, KONYA’DA DEFNEDİLDİ

Cumhuriyet Savcısı Sultan Beyza Boyalı, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Genç savcı için memleketi Konya’da cenaze töreni düzenlendi,

HAYATINI KAYBEDEN  CUMHURİYET SAVCISI BEYZA BOYALI, KONYA’DA DEFNEDİLDİ
Son Güncelleme :

19 Nisan 2021 - 15:57

1870 Okuma

Malatya Doğanşehir Cumhuriyet Savcısı Sultan Beyza Boyalı, hastanede süren tedavisi sırasında koronavirüse yakalandı, hayatını kaybetti. Genç savcı için memleketi Konya’da cenaze töreni düzenlendi, törene Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de katıldı.

2019 yılında Malatya Doğanşehir Cumhuriyet savcısı olarak göreve başlayan Sultan Beyza Boyalı, bir süredir kemoterapi tedavisi görüyordu.

Memleketi Konya’da, Meram Tıp Fakültesi Hematoloji bölümünde süren tedavisi sırasında koronavirüse yakalandı.

27 yaşındaki genç savcı, aynı hastanenin yoğun bakım servisine alındı. Ancak bir süre sonra durumu ağırlaştı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Törene Bakan Gül de katıldı

Savcı Sultan Beyza Boyalı için Konya Hacı Veyis Camii’nde öğlen namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi.

Törene Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de katıldı. Bakan Gül, Boyalı’nın ailesine başsağlığı diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.