TORBALI BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN İSMAİL UYGUR HAYATINI KAYBETTİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 03:19

TORBALI BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN İSMAİL UYGUR HAYATINI KAYBETTİ

TORBALI BELEDİYE BAŞKANI RAMAZAN İSMAİL UYGUR HAYATINI KAYBETTİ
Son Güncelleme :

18 Nisan 2021 - 23:17

1620 Okuma

Bir süredir solunum rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı binada çıkan yangında dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılan Uygur, yaşam mücadelesini kaybetti.
Vefat haberini CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel duyurdu.

Yücel Twitter hesabından Uygurun vefat haberini şöyle duyurdu;
Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum başkanımıza Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Torbalı’lı hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum.

Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur solunum rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yoğun bakım bölümünde yatıyordu. 

TORBALI BELEDİYE BAŞKANI UYGUR YOĞUN BAKIMA ALINDI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.