EXXEN ARTIK AKILLI TV’LERDE.. | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 19:27

EXXEN ARTIK AKILLI TV’LERDE..

EXXEN ARTIK AKILLI TV’LERDE..
Son Güncelleme :

18 Nisan 2021 - 8:56

2470 Okuma

Exxen nihayet akıllı TV’lere geldi

 

Exxen nihayet akıllı TV’lere geldi

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital yayın platformu Exxen şimdiye kadar akıllı TV uygulaması çıkarmamıştı. Televizyonunda dizi ve filmleri nasıl izleyeceğini soranlara ise HDMI kablosu kullanmalarını tavsiye eden Exxen, bilgisayarını TV’ye bağlayanların platformu kullanabileceğini belirtiyordu. Ancak artık buna gerek kalmadı.

Televizyonunda Exxen içeriklerini izlemek isteyen kullanıcılara iyi haber geldi.

Exxen akıllı TV uygulaması yayınlandı

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Exxen, akıllı TV uygulamasının hazır olduğunu duyurdu. Abonelerin artık televizyonlarında içerikleri izleyebileceklerini belirten platform, uygulamanın hangi markalarla uyumlu çalışacağını da detaylandırdı.

 

Exxen akıllı TV uygulaması şu markalarla uyumlu:

– Vestel
– Arçelik
– Beko
– Grundig
– Regal
– Toshiba
– Altus
– Apple TV

Listede popülar TV markaları Samsung ve LG’nin yanı sıra Google’ın akıllı televizyon işletim sistemi Android TV’nin olmaması ise dikkatlerden kaçmadı. Exxen, uygulamanın çok yakında bu üç platforma da geleceği bilgisini paylaştı.

Philips ve Sony gibi birçok akıllı televizyon üreticisi Android TV’yi kullanıyor. Dolayısıyla Exxen’in Android TV ile uyumlu olması, platforma çok daha geniş bir ekosistemin kapılarını açacak. Exxen, Android TV ile çalışan televizyonlarda kullanılabilecek.

Exxen akıllı TV’lere nasıl yüklenir?

Televizyonunuzdaki uygulama marketine girip Exxen’i bulabilirsiniz. Her televizyonun mağazası markadan markaya değişiklik gösterebiliyor. Cihazınızdaki markete giriş yapıp “Exxen” diye aratarak uygulamayı bulabilir ve “İndir” tuşuna basarak da kurabilirsiniz. Kurduktan sonra üyelik bilgilerinizle giriş yapmanız gerekiyor. Akabinde Exxen bünyesinde yer alan bütün diziler, filmler, programlara ulaşabiliyorsunuz.

Exxen üyelik ücreti ne kadar?

Exxen kullanıcılara iki paket seçeneği sunuyor. Aylık fiyatı 9.90 TL. İçerikleri kesintisiz ve reklamsız olarak izlemek isterseniz aylık 19.90 TL ödemeniz gerekiyor.

Reklamlı pakette tüm orijinal Exxen içeriklerine erişme, telefon, tablet ya da webden izleme, HD içerik, Çocuk profili, 5 tane aile profili oluşturma imkanları sunulurken; reklamsız pakette ise tüm bu özelliklere ek olarak reklamları kaldırma ve içerikleri cihaza indirip çevrimdışıyken de izleme özellikleri yer alıyor. Exxen, ilk defa üye olacak kullanıcılara ise 7 gün ücretsiz deneme imkânı veriyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.