”128 MİLYAR DOLAR NEREDE” DİYE SORAN CHP’LİLER, İLHAN KESİCİ’YE SORUN O BİLİYOR! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 18:56

”128 MİLYAR DOLAR NEREDE” DİYE SORAN CHP’LİLER, İLHAN KESİCİ’YE SORUN O BİLİYOR!

CHP İstanbul Milletvekili ve Devlet Planlama Teşkilatı eski Müşteşarı İlhan Kesici, katıldığı canlı yayında CHP’nin ‘128 milyar dolar nerede? algısını çökertti.

”128 MİLYAR DOLAR NEREDE” DİYE SORAN CHP’LİLER, İLHAN KESİCİ’YE SORUN O BİLİYOR!
Son Güncelleme :

18 Nisan 2021 - 14:52

1940 Okuma

CHP uzun süredir kamuoyunda, ‘128 milyar dolar nerede?’ şeklinde bir karalama ve iftira kampanyası yürütüyor. Birçok isim ‘Kayıp rezerv söz konusu olamaz’ diye açıklamalar yapsa da CHP ısrarla algı operasyonuna devam etti. Ancak, CHP’nin yalanını parti içindeki en etkili isimlerden olan İstanbul Milletvekili İlhan Kesici tam anlamıyla çökertti. Kesici, “Rezerv kaybolmaz. Devletin her şeyi kayıt altındadır” dedi.

Kesici’nin yaptığı “Nereye gitti, nereye gider, nereden gelir? O bilgilerin üzerine tahminimiz var ama şimdi söylersek kendi söylediğimiz şeyi kırmış oluruz. Ama şunu söyleyeyim kaybolmaz.” açıklamasını köşesine taşıyan Ahmet Hakan, “E şimdi hükümet tarafı… 128 milyar dolar nerede” diye soran CHP’lilere.. “İlhan Kesici’ye sorun, o biliyor” derse… “ dedi.

İşte Ahmet Hakan’ın o yazısı;

CHP, ne güzel bir şey tutturmuştu!

“128 milyar dolar nerede” diye…

128 milyar doların hortumlandığı algısı yaratılıyordu.

Ve bu algı, zihinlere kazınıyordu.

İşgüzar kamu görevlileri, asılan pankartları polis ve zabıta marifetiyle anında engelleyerek…
Bu algının daha da pekişmesine olağanüstü katkı sunuyorlardı.

Derken… Birden…

CHP’li İlhan Kesici, üstelik CHP’ye yakın bir TV kanalında…

Bütün sihri bozan bir çıkış yapıverdi.

“128 milyar dolar kaybolmaz” dedi. “Okumayı bilenler girerler Merkez Bankası bilançosuna, ne olup bittiğini görürler” dedi. “Her şey kayıt altındadır. Devletin kayıtlarındadır” dedi.

Dedi de dedi yani.

E şimdi hükümet tarafı…

“128 milyar dolar nerede” diye soran CHP’lilere…

“İlhan Kesici’ye sorun, o biliyor” derse…

Ne olacak?

Ne yaptınız İlhan Bey?

Büyüyü bozdunuz, sihri kaçırdınız, sürüp giden algıyı darmadağın ettiniz vallahi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.