ŞÜKRİYE TUTKUN’DAN, ”HATAM OLABİLİR” DİYEN ERKAN OĞUR’A TEPKİ: MÜZİK HANİ EVRENSELDİ? | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 11:40

ŞÜKRİYE TUTKUN’DAN, ”HATAM OLABİLİR” DİYEN ERKAN OĞUR’A TEPKİ: MÜZİK HANİ EVRENSELDİ?

Sanatçı Şükriye Tutkun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın türküsüne eşlik ettiği için baskılar nedeniyle geri adım atan Erkan Oğur’a tepki gösterdi.

ŞÜKRİYE TUTKUN’DAN, ”HATAM OLABİLİR” DİYEN ERKAN OĞUR’A TEPKİ: MÜZİK HANİ EVRENSELDİ?
Son Güncelleme :

17 Nisan 2021 - 20:57

2610 Okuma

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın “Hiç Oldum” adlı türküsünün düzenlemelerini yaptığı ve eşlik ettiği gerekçesiyle eleştirilen müzisyen Erkan Oğur, “İçimin bir köşesi cız etmişti, benim ne işim var diye. Belki benim de hatam olmuş olabilir, böyle bir şeyi kabul etmek” açıklamasını yaptı.

“İBRAHİM KALIN’DAN BEN ÖZÜR DİLİYORUM”

Sanatçı Şükriye Tutkun ise Erkan Oğur’un bu açıklamasına Twitter’dan tepki gösterdi. Tutkun, “İbrahim Kalın bey, politik görüşüne bakmaksızın sanatçı kişiliğinden dolayı Erkan Oğur ile çalışabilecek kadar müziksever, ama müziğin evrensel olduğunu savunan solcu dostlarımız, sırf politik görüşü sebebiyle kendi ülkesinin müzik insanına kıyabiliyor. Müzik hani evrenseldi? “Devletle ilgili görevine saygınız olmayabilir, akademik kariyerine de, ama bir müzisyenin bir müzisyene bu şekilde yanıt vermesi çok kırıcı. Halk müziğine gönül vermiş bir müzisyen olarak bu davranıştan ötürü İbrahim Kalın’dan ben özür diliyorum” ifadesini kullandı.

İbrahim Kalın'dan geri adım atan Erkan Oğur'a cevap!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.