LÖSEV’DEN BAŞKAN FATİH GÜRBÜZ’E TEŞEKKÜR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 15:37

LÖSEV’DEN BAŞKAN FATİH GÜRBÜZ’E TEŞEKKÜR

LÖSEV’DEN BAŞKAN FATİH GÜRBÜZ’E TEŞEKKÜR
Son Güncelleme :

17 Nisan 2021 - 9:50

1260 Okuma

Lösemili Çocuklar Vakfı, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e vakıfa verdiği destekleri için teşekkür etti.

 

LÖSEV İzmir Halkla İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Gamze Berçin Edirne, Başkan Fatih Gürbüz’ü Foça Belediyesi Başkanlık Makamında ziyaret etti.

 

Ziyareti için LÖSEV İzmir Halkla İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Gamze Berçin Edirne’ye teşekkür eden Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olan ve tedavi, eğitim ve araştırma çalışmaları yapan LÖSEV’e çok teşekkür ediyorum. LÖSEV ile iş birliğimiz büyüyerek devam edecek. Hayırsever vatandaşlarımızın da LÖSEV’e destek vermelerini rica ediyorum.’’dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.