İBRAHİM KALIN’DAN GERİ ADIM ATAN ERKAN OĞUR’A CEVAP! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 01:02

İBRAHİM KALIN’DAN GERİ ADIM ATAN ERKAN OĞUR’A CEVAP!

İbrahim Kalın’ın seslendirdiği türküde kopuz çaldığı için linç yedikten sonra geri adım atan müzisyen Erkan Oğur’a İbrahim Kalın’dan cevap geldi.

İBRAHİM KALIN’DAN GERİ ADIM ATAN ERKAN OĞUR’A CEVAP!
Son Güncelleme :

17 Nisan 2021 - 21:24

2420 Okuma

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ‘Hiç Oldum’ türküsüne eşlik ettiği için eleştirilen müzisyen Erkan Oğur’un açıklamasına ilişkin, “Keşke zorba saldırıların karanlık gölgesi, kendi irademizle ve muhabbetle paylaştığımız bu güzelliğin üzerine düşmeseydi. Canı sağ olsun” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın sözü, müziği kendisine ait olan ve bizzat seslendirdiği “Hiç oldum” türküsünün klibi geçen günlerde Youtube ve diğer dijital müzik platformlarında yayınlandı. Müzisyen Erkan Oğur da söz konusu türküye kopuzla eşlik etti.

GERİ ADIM ATTI

Erkan Oğur “Ben sadece müzikle ilgili bir yaklaşımla ve İbrahim Kalın’ı bağlama seven, halk müziğiyle ilgili birisi diye hissettiğim için birkaç müzisyen arkadaşın ricası üzerine kopuzumla eşlik ettim. Düzenleme yapmadım. Öylesine bir stüdyo işiydi, benim için ondan öte bir şey değildi” dedi.

Oğur sözlerini “İçimin bir köşesi cız etmişti, benim ne işim var diye. Belki benim de hatam olmuş olabilir, böyle bir şeyi kabul etmek. Ben sadece müzik tarafına baktığım için çalmakta pek sorun görmedim. İnsanlar başka taraflara çektiler. Beni tanımadıkları için. Ben bugünkü iktidarı, hükümeti politikaları nedeniyle tasvip eden biri değilim.” diye sürdürdü.

KALIN’DAN CEVAP

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan müzisyen Erkan Oğur’a cevap geldi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Twitter hesabından ‘Sözü yormadan’ notuyla yaptığı açıklamasında, “İlk iki gün Erkan Oğur beyi üzmelerine çok üzüldüm. Kendisini arayıp konuştum. ‘Bu pervasızca saldırılar sizi sakın mahzun etmesin’ dedim. Birlikte susmaya karar verdik. Fakat üçüncü gün belki yanlış hatırlayarak söylediği şeylere şaşırdım ve üzüldüm. Keşke zorba saldırıların karanlık gölgesi, kendi irademizle ve muhabbetle paylaştığımız bu güzelliğin üzerine düşmeseydi. Canı sağ olsun. Herkes nasibinde ne varsa onu aldı” ifadesini kullandı.

BAKAN VARANK’TAN DESTEK MESAJI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da paylaşımında İbrahim Kalın’a destek verdi.

Varank, ”Suçu saz çalmakmış öğrendiğim kadar…” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.