ANNESİ VE BABASININ ARDINDAN O DA KORONAYA YENİK DÜŞTÜ! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 14:47

ANNESİ VE BABASININ ARDINDAN O DA KORONAYA YENİK DÜŞTÜ!

İtfaiye eri Halil Arpacıoğlu, korona yüzünden hayatını kaybederken, annesi ve babasının da virüs nedeniyle öldükleri, kardeşinin de hastanede yattığı öğrenildi.

ANNESİ VE BABASININ ARDINDAN O DA KORONAYA YENİK DÜŞTÜ!
Son Güncelleme :

17 Nisan 2021 - 9:22

1700 Okuma

Dünyayı bir yıldan fazladır etkisi altına alan koronavirüs, kimilerini “hafif bir hastalık” halinde yakalasa da kimilerine ağır dramlar yaşatıyor.

38 YAŞINDA KORONAVİRÜSE YENİLDİ

Geçen ay yakalandığı koronavirüs nedeni ile sağlık durumu ağırlaşan 1 çocuk babası 38 yaşındaki Halil Arpacıoğlu, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada 20 gün tedavi gören Arpacıoğlu, sabaha karşı yaşamını yitirdi.

ANNESİ VE BABASI DA 2 GÜN ÖNCE ÖLDÜ

Evli ve 1 çocuk babası Arpacıoğlu’nun yaşamını yitirmesi arkadaşları arasında üzüntüye neden olurken, annesi Emine Arpacıoğlu’nun (59) geçen hafta, babası Mehmet Arpacıoğlu’nun (62) da 2 gün önce koronavirüs nedeniyle hayatlarını kaybettikleri öğrenildi.

KARDEŞİ DE TEDAVİ GÖRÜYOR

Koronavirüse yakalanan itfaiye erinin kardeşi Ali Arpacıoğlu’nun (34) ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gördüğü öğrenildi.

Bu arada Halil Arpacıoğlu’nun cenazesi merkez Mezitli ilçesindeki Kuyuluk Mezarlığı’nda toprağa verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.