ÜRDÜN KRALI ABDULLAH’A DARBE GİRİŞİMİ! ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

23 Nisan 2024 - 13:23

ÜRDÜN KRALI ABDULLAH’A DARBE GİRİŞİMİ! ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR

Ürdün’de Kral Abdullah’a yönelik darbe girişimi nedeniyle Ürdün kraliyet ailesinden en az 20 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

ÜRDÜN KRALI ABDULLAH’A DARBE GİRİŞİMİ! ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR
Son Güncelleme :

04 Nisan 2021 - 9:14

1580 Okuma

ABD merkezli Washington Post gazetesinin haberine göre, Kral Hüseyin’in en büyük oğlu ve Kral 2. Abdullah’ın abisi Prens Hamza bin Hüseyin ve 20 kişi “ülkenin istikrarına tehdit olduğu gerekçesiyle” gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA ÜST DÜZEY KİŞİ GÖZALTINDA!

Prensin, başkent Amman’daki Sarayı’nda tutulduğu aktarılırken, gözaltına alınanlar arasında ülkenin güvenlik teşkilatından kişiler olduğu ifade edildi.

Ürdün resmi ajansı PETRA’da yer alan haberde ise Prens Hamza’nın gözaltına alındığı ya da ev hapsinde tutulduğu iddiaları yalanlandı.

Daha önce PETRA’da yer alan haberde eski Kraliyet Divanı Başkanı Basım İbrahim Avadallah ve bazı kişilerin gözaltına alındığı aktarılmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.