KESELİ: “KILIÇDAROĞLU’NA HİZMET, VATANDAŞA NİSPET!” | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 22:40

KESELİ: “KILIÇDAROĞLU’NA HİZMET, VATANDAŞA NİSPET!”

KESELİ: “KILIÇDAROĞLU’NA HİZMET, VATANDAŞA NİSPET!”
Son Güncelleme :

15 Mart 2021 - 16:26

1460 Okuma
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Karşıyaka ziyaretine ilişkin çarpıcı bir açıklama yaptı. Keseli, Kılıçdaroğlu’nun geçeceği yolun asfaltlandığını, arka sokağının ise çamur ve çukurla kaderine terk edildiğini söyledi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Karşıyaka ziyareti sonrası AK Parti’den asfalt salvosu geldi. AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli, Karşıyaka’da Kılıçdaroğlu’nun geçeceği yolun asfaltlanıp, hemen arkasındaki sokağın ise kaderine terk edildiğini ifade etti. Keseli, “Kılıçdaroğlu’nun geçeceği sokağı, birkaç gün önce asfaltlayan CHP, yalnızca bir arka sokaktaki çukurları ise görmezden gelmiştir. Karşıyaka’da Kılıçdaroğlu’na hizmet, vatandaşaysa nispet yapılmıştır.” dedi.
“ÇÖP, ÇAMUR, ÇUKUR”
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Keseli, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP belediyeciliğine yönelik söylediği ‘Çöp, çamur, çukur’ ifadelerinin ne kadar haklı bir tespit olduğunu bu kez Karşıyaka’da gördük. Göreve gelişinin üstünden 2 yıl geçmesine rağmen ilçenin ne sahil şeridinde, ne de iç kesimlerinde çöp ve temizlik sorunlarının üstesinden gelmeyi başaramayan Sn. Cemil Tugay ve yönetimi yollarımızın kötü durumda oluşuna da kulak tıkamayı sürdürmektedir. Köstebek yuvasına dönen sokaklarımız, her yağmurda çamur içinde kalıyor, günden güne çukurlarımız artıyor.” dedi.
“İKİ SEÇENEK VAR”
Karşıyakalılara hizmet etmeyen bir İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi ile karşı karşıya olduklarını dile getiren Keseli, “Vatandaşlarımızın bugünden sonra iki seçeneği vardır. Ya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilçemizi sokak sokak gezeceği bir program oluşturup böylece belediyeyi kendi genel merkezlerine mahçup olmaması için hizmete zorlayacaklar ya da hizmet belediyeciliğini seçecekler. Bu iki seçenekten ilki imkansıza yakın, diğeriyse bir oy kadar yakın.” dedi.
“KARŞIYAKA’DA İFLAS ETTİLER”

Karşıyaka’da bir hayal dünyası yaratılmaya çalışıldığını söyleyen Keseli, “Bugün sahile gitseler şikayet, Çarşı esnafına gitseler şikayet, Cumhuriyet Mahallesi’ne gitseler diyeceğim ama artık oraya gidecek yüzleri kalmadı. Dolayısıyla CHP belediyeciliği, hizmetsizlik ve borç yükü sarmalıyla birlikte Karşıyaka’da iflas etmiştir.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.