BORNOVA BELEDİYESİ CAN DOSTLARI UNUTMUYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 17:04

BORNOVA BELEDİYESİ CAN DOSTLARI UNUTMUYOR

BORNOVA BELEDİYESİ CAN DOSTLARI UNUTMUYOR
Son Güncelleme :

15 Mart 2021 - 9:16

1640 Okuma

Bornova Belediyesi’nin Pınarbaşı’ndaki Veteriner İşleri Müdürlüğü Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki kapasite arttırmaya çalışmaları meyvelerini vermeye başladı.

2020 yılında vatandaşlardan gelen 5 bin 414 ihbar doğrultusunda sahiplendirme ve aşılama dahil 33 bin 565 adet işlem gerçekleştirildi.

Koronavirüs pandemisinin sebep olduğu kriz ortamında sosyal yardım faaliyetlerine ağırlık veren Bornova Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmadı. Can dostların beslenme, sağlık ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak için 7 gün 24 saat çalışan Bornova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, 1 yıl gibi kısa bir sürede sahiplendirme, aşılama ve tedavi dahil 33 bin 565 işleme imza atmanın gururunu yaşıyor.

1 yılda 15 bin 888 ameliyat ve tedavi

Bornova Belediyesi’nin tüm canlılara hizmet götürmeyi amaç edinen vizyonunun bir sonucu olduğunu ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Can dostlarımıza 2020 yılı boyunca 1200 sokak hayvanına barınma imkanı sağladık, 115 kedi ve köpeği sahiplendirerek yeni yuvalarına kavuşmalarına aracılık ettik. 4 bin 335 köpek kısırlaştırılırken modern veterinerlik hizmetlerinin sağlanabilmesi için yenilenen ameliyathane ve kliniklerde 15 bin 888 tedavi gerçekleştirdik. Sokak canlarımıza daha modern ve sağlıklı koşullarda hizmet vermek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.