ANKARA’DA KENDİSİNE ”CAHİL” DİYEN GENÇ KIZA, KADININ VERDİĞİ CEVAP GÜNDEM OLDU! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 19:01

ANKARA’DA KENDİSİNE ”CAHİL” DİYEN GENÇ KIZA, KADININ VERDİĞİ CEVAP GÜNDEM OLDU!

Vatandaşın Sesi isimli YouTube kanalında yayınlanan videoda, orta yaşlı kadının genç kız ile kavgası yer aldı.

ANKARA’DA KENDİSİNE ”CAHİL” DİYEN GENÇ KIZA, KADININ VERDİĞİ CEVAP GÜNDEM OLDU!
Son Güncelleme :

15 Mart 2021 - 22:32

3300 Okuma

52 yaşındaki kadın, ekonominin kötü olduğu yönündeki yorumlara karşı çıkarak ‘Adam uzayla mı uğraşsın? Adam gavurla mı uğraşsın? Adam iç ile mi uğraşsın? Adam dış ile mi uğraşsın? Adam şehitlerimizle mi uğraşsın? Bu ne ya? İşsiz, işsiz, işsiz… Kardeşim ayakkabı bulamazdık. Şunların giydiklerine bak. İnkar gelmesinler’ ifadelerini kullandı.

“BANA CAHİL DİYOR”

“Esnaf kan ağlıyor.” diyen kıza “Bir yumurtayı 25 liradan satıyorlar.” cevabını veren kadına sinirlenen genç kızın, “Ben sizin gibi cahillerle uğraşamam.” demesinin ardından kadın da “Gördünüz mü okumuş da bana cahil diyor. Allah’tan diliyorum böyle azgınları Allah ıslah etsin.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.