TERÖR ÖRGÜTÜ PKK/YPG’DEN CERABLUS’A HAVAN SALDIRISI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 14:21

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK/YPG’DEN CERABLUS’A HAVAN SALDIRISI

Suriye’nin kuzeyindeki Cerablus’ta, terör örgütü PKK/PYD/YPG tarafından atılan havan mermisi nedeniyle 2 sivil hayatını kaybetti.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK/YPG’DEN CERABLUS’A HAVAN SALDIRISI
Son Güncelleme :

14 Mart 2021 - 20:02

2530 Okuma

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, Suriye’nin kuzeyinde Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden arındırılan Cerablus’ta, valilik koordinasyonunda danışmanlık hizmeti verildiği bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

“Cerablus’un El Humran Köyü’ne bugün, terör örgütü PKK/PYD/YPG mensuplarınca, Münbiç sınır hattı bölgesinden atılan 3 havan mermisi isabet etmesi sonucu, E.E. isimli bir çocuk ve A.A.M. isimli bir kadın olmak üzere 2 sivil hayatını kaybetmiş, A.A.S. isimli bir sivil kadın hafif yaralanmıştır. Yaralanan şahıs Cerablus Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikesi bulunmamaktadır.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.