TÜRKİYE’DEN FETÖ SKANDALINA TEPKİ: HİÇBİR SURETTE AÇIKLANAMAYACAK VAHİM BİR GELİŞME | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Nisan 2024 - 11:19

TÜRKİYE’DEN FETÖ SKANDALINA TEPKİ: HİÇBİR SURETTE AÇIKLANAMAYACAK VAHİM BİR GELİŞME

Son Dakika haberi… Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan’da FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e açıkça destek veren skandal televizyon yayınına tepki göstererek ‘FETÖ elebaşının video mesajının da yayınlandığı bu terör propagandası, basın ve ifade özgürlüğüyle hiçbir surette açıklanamayacak vahim bir gelişmedir.’ açıklamasını yaptı.

TÜRKİYE’DEN FETÖ SKANDALINA TEPKİ: HİÇBİR SURETTE AÇIKLANAMAYACAK VAHİM BİR GELİŞME
Son Güncelleme :

13 Mart 2021 - 6:50

2250 Okuma

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy’un, Yunanistan’da FETÖ Propagandası Yapılması Hakkındaki Soruya Cevabı;

FETÖ’NÜN ALENİ PROPAGANDASI YAPILDI

Yunanistan’da gerçekleşen çevrimiçi bir etkinlikte ve bir televizyon kanalındaki programda eli kanlı terör örgütü FETÖ’nün aleni propagandası yapılmıştır.

FETÖ elebaşının video mesajının da yayınlandığı bu terör propagandası, basın ve ifade özgürlüğüyle hiçbir surette açıklanamayacak vahim bir gelişmedir.

Yunanistan’dan FETÖ’ye destek kitabı

FETÖ, ülkemizde 251 kişinin ölümünden ve 2.000’den fazla kişinin yaralanmasından sorumlu darbeci bir uluslararası terör örgütüdür. FETÖ faaliyet gösterdiği ülkeler için de büyük bir tehdit kaynağıdır. Türkiye bu suç örgütüne karşı mücadelede tüm ülkelerden işbirliği beklemektedir.

YUNANİSTAN FETÖ İÇİN GÜVENLİ LİMAN

Hal böyleyken, Yunanistan’ın FETÖ üyeleri için güvenli bir liman haline geldiği gözlenmektedir. FETÖ mensupları bu ülkede serbetçe dolaşabilmekte, FETÖ iltisaklı sözde STK’lar Yunanistan’daki firari FETÖ mensupları için yardım faaliyeti yürütebilmektedir. Yunanistan’da FETÖ’nün yanısıra PKK/PYD/YPG, DHKP-C terör örgütleri de faaliyetlerini sürdürmektedir.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN FAALİYETLERİNE SON VERMEYE DAVET EDİYORUZ

Yunanistan’ı FETÖ üyelerinin iadesi ve mal varlıklarının dondurulması taleplerimizi karşılamaya; FETÖ’nün propaganda, finansman ve eleman devşirme faaliyetlerine engel olmaya ve ülkesindeki terör örgütlerinin faaliyetlerine son vermeye davet ediyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.