ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN ORMAN TEMİZLİĞİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 00:27

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN ORMAN TEMİZLİĞİ

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN ORMAN TEMİZLİĞİ
Son Güncelleme :

10 Mart 2021 - 21:04

1580 Okuma

Aliağa Belediyesi, kentin akciğeri konumunda olan ormanlık alanlarda temizlik çalışması başlattı.

Kent genelinde rutin temizlik çalışmalarını sürdüren Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Yalı Mahallesi’nde bulunan Şahin Tepesi’nden başlayıp Kültür Mahallesi’ne kadar uzanan ormanlık alanda temizlik çalışması yaptı. Temizlik çalışmaları esnasında çevre kirliliği oluşturan atıklar ile orman yangınlarına neden olabilecek cam kırıkları ve şişeler titizlikle toplandı.

Ekipler, çöplerin toplanmasının yanı sıra cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizliği konusunda da yoğun mesai harcıyor. Temizlik çalışmalarına devam eden Belediye Ekipleri, her gün temizlenecek ve çöp toplanacak alanlarda çalışma yürütüyor.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.