TİRE BELEDİYESİ KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

16 Nisan 2024 - 08:53

TİRE BELEDİYESİ KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

TİRE BELEDİYESİ KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI
Son Güncelleme :

09 Mart 2021 - 9:29

2820 Okuma
Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın eşi Necibe Duran ve belediye çalışanları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara karanfil dağıtıp günlerini kutladı. 
Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın sağlık sorunları nedeniyle katılamadığı etkinliklerde Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın eşi Necibe Duran ile belediye çalışanları yer aldı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet Meydanında stant kuran Tire Belediye çalışanları karanfil dağıttı. Karanfil dağıtımına Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın eşi Necibe Duran da eşlik etti.
Duran ve belediye çalışanları daha sonra esnafları gezerek kadın esnaf ve çalışanlarının, Kadın Danışma Merkezinde kurs gören kadınların, İZMİR Büyükşehir Belediyesi Masal Evi çalışanlarının Tire Kutuhan’da sergi açan Tireli Kadın Derneklerinin üyelerinin gününü kutladı.
Sanayi Sitesinde ve fabrikalarda çalışan kadın işçileri unutmayan Necibe Duran ve belediye çalışanları sırasıyla Fırat Grup Tekstil, Mardoba Tekstil, Leana Tekstil Fabrikaları ile TOSBİ İdare Binasında görev yapan kadınları da ziyaret edip karanfil takdim etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.