EGELİ AKADEMİSYEN AVRUPA’DAKİ EN ETKİLİ 100 KADIN LİDERDEN BİRİ OLDU | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

20 Nisan 2024 - 05:59

EGELİ AKADEMİSYEN AVRUPA’DAKİ EN ETKİLİ 100 KADIN LİDERDEN BİRİ OLDU

EGELİ AKADEMİSYEN AVRUPA’DAKİ EN ETKİLİ 100 KADIN LİDERDEN BİRİ OLDU
Son Güncelleme :

09 Mart 2021 - 9:20

1720 Okuma

 

Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesinin başarılı akademisyeni Öğr. Gör. Dr. Huriye Göncüoğlu Bodur, Sosyal Girişimcilik Ekosistemindeki liderliği ve olumlu sosyal etkisinden dolayı onurlandırıldı.

Göncüoğlu Bodur, Avrupa Birliği İstihdam ve Sosyal İnovasyon Programı (EASI) tarafından desteklenen Avrupa Sosyal Girişimler ve Etki Odaklı Liderler Ağı tarafından Avrupa’daki en etkili 100 kadın liderden biri oldu.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, başarısından ötürü Huriye Göncüoğlu Bodur’u tebrik etti. Prof. Dr. Budak, “Daha önce de kadın balıkçılara yönelik çalışmasıyla adından söz ettiren Huriye hocamızın, Avrupa Sosyal Girişimler ve Etki Odaklı Liderler Ağı tarafından Avrupa’daki en etkili 100 kadın liderden biri seçilmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Üniversitemizde oluşturduğumuz araştırma alt yapısı ve bilim iklimi ile akademisyenlerimiz uluslararası alanda kendilerine yer buluyor.  Hocamızı, tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum dedi.

Listede yer almaktan onur duyduğunu belirten Öğr. Gör. Dr. Huriye Göncüoğlu Bodur, “Avrupa Birliğinin Desteği ile Euclid Network(EN), yaklaşık 15 yıldır bilgi alışverişi, kapasite geliştirme, ağ oluşturma ve uluslararası savunuculuk yoluyla Avrupa’da sosyal girişimciliği ve sosyal inovasyonu teşvik ediyor. 21 Avrupa ülkesindeki uzmanların seçimi ile etki odaklı liderler destekleniyor. Avrupa’daki kadın liderleri güçlendirme ruhuyla Euclid Network, sosyal girişim ekosistemindeki lider kadınları, etki yolculuklarını ve başarılarını onurlandırıyor. Bu bağlamda Avrupa’daki en etkili 100 kadın lider arasına girmekten mutluluk duydum” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.