SALİHLİ’DE 10 KÖPEK YAVRUSU YANGINDA ÖLDÜ! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 00:32

SALİHLİ’DE 10 KÖPEK YAVRUSU YANGINDA ÖLDÜ!

Manisa’nın Salihli ilçesinde, sazlık alanın ateşe verilmesi sonucu çıkan yangında 10 köpek yavrusu öldü. Yaklaşık 1 saatlik müdahale ile söndürülen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

SALİHLİ’DE 10 KÖPEK YAVRUSU YANGINDA ÖLDÜ!
Son Güncelleme :

08 Mart 2021 - 22:54

2020 Okuma

Yılmaz Mahallesi’nde bulunan sazlık ve otluk alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangını görenlerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı.

Soğutma çalışmalarının ardından yangın alanında inceleme yapan ekipler, yan yana yatmış 10 köpek yavrusunun ölüsünü buldu. Ekipler yangının çıkış nedenini belirlemek için soruşturma başlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.