BAŞKAN KOŞTU, PAZARYERİ’NDE ÇİÇEK DAĞITTI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 19:02

BAŞKAN KOŞTU, PAZARYERİ’NDE ÇİÇEK DAĞITTI

BAŞKAN KOŞTU, PAZARYERİ’NDE ÇİÇEK DAĞITTI
Son Güncelleme :

08 Mart 2021 - 17:32

1260 Okuma

18’i merkez, 119’u kırsalda olmak üzere toplam 137 mahallesi ile geniş bir coğrafi alana hizmet veren kadim şehir Bergama’da her Pazartesi günü açılan ‘Pazartesi Pazarı’ bu kez dağıtılan çiçeklerle rengarenk oldu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Cumhur İttifakı Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel ve MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin ile birlikte bölgenin en büyük pazarı hüviyetine sahip Pazartesi Pazarı’nda karanfil dağıttı. ‘Kadınlarımız için ne yapsak azdır’ diyen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Kadınlarımızı sadece 8 Mart’lar da değil, her zaman hatırlamak en büyük amacımızdır. Çünkü geleceğimiz olan evlatlarımız başta olmak üzere her şeyimiz kadınlarımızın ellerinde şekilleniyor. Bizler şuan bulunduğumuz makam ve görevleri onların yetiştirecekleri çocuklara devir edeceğiz. Bu vesileyle bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bir kez daha kutlar sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.