BAŞKAN SANDAL’DAN SEL MAĞDURLARINA SOSYAL DESTEK | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 16:00

BAŞKAN SANDAL’DAN SEL MAĞDURLARINA SOSYAL DESTEK

BAŞKAN SANDAL’DAN SEL MAĞDURLARINA SOSYAL DESTEK
Son Güncelleme :

07 Mart 2021 - 9:26

1660 Okuma

Tüm felaketlere rağmen bir yandan Bayraklı’da yatırımlar yapan diğer yandan ilçe sakinlerine imkanlar dahilinde sosyal desteklerini aralıksız sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, sel felaketinden etkilenen mahallelerde sıkıntı yaşayan vatandaşları unutmadı. Bu kapsamda yapılan iş birliği ile 66 aileye daha gıda kolisi dağıtıldı.

Bayraklı’da sel baskınları ve birikintilerine neden olan, ilçe sakinlerini zor durumda bırakan aşırı yağışlarda olayın ilk dakikalarından itibaren sahada vatandaşların yanında olan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, imkanlar dahilinde sosyal desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Bayraklı Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda İzmir’i etkisi altına alan sel felaketinden olumsuz etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla Sevgi ve Kardeşlik Vakfı ve Temel İhtiyaç Derneği (TİDER) ile iş birliği yaptı. Selzedelere destek kampanyası kapsamında Nafiz Gürman, Gümüşpala, Yamanlar, Onur, Emek ve Soğukkuyu Mahallelerinde tespit edilen 66 aileye gıda kolisi ulaştırıldı. Vatandaşların adreslerine tek tek giden belediye, dernek ve vakıf personellerinden oluşan ekipler, paketleri ailelere teslim etti. Vatandaşlar, desteklerinden dolayı Başkan Sandal, vakıf ve dernek yetkililerine teşekkür etti.

ÇALIŞMALAR KOORDİNELİ YÜRÜTÜLÜYOR

Yaşanan felaket sonrası yurttaşları geçtiğimiz günlerde evlerinde tekrar ziyaret eden Başkan Sandal; sorun, sıkıntı ve önerileri dinleyerek çözümler üretti. İZSU ile başlatılan çalışma kapsamında İZSU Genel Müdür Yardımcısı Ali Hıdır Köseoğlu ile birlikte sel felaketinden etkilenen mahallelerde yürütülen çalışmaları inceleyen Sandal, aşırı yağışlar nedeniyle taşkınlara neden olan sokaklarda gerekli temizleme, yağmur suyu kanalı ve ızgara çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle koordineli olarak yürütüldüğünü belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.