”STOP ERDOĞAN” SKANDALINA TÜRKİYE’DEN ”LOVE ERDOĞAN” YANITI | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 16:05

”STOP ERDOĞAN” SKANDALINA TÜRKİYE’DEN ”LOVE ERDOĞAN” YANITI

New York’ta “Silenced Turkey” imzasıyla “Stop Erdoğan” ilanı yayınlanmış, söz konusu ilana Türkiye çok büyük tepki gösterirken sosyal medyada ‘LoveErdoğan’ etiketiyle binlerce destek mesajı geldi.

”STOP ERDOĞAN” SKANDALINA TÜRKİYE’DEN ”LOVE ERDOĞAN” YANITI
Son Güncelleme :

06 Mart 2021 - 19:30

4190 Okuma

New York’ta “Silenced Turkey” imzasıyla “Stop Erdoğan” ilanı yayınlanmıştı. Türkiye ve yurtdışından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye’ye çok büyük destek geldi.

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ’NDEN DESTEK

Gaziosmanpaşa İlçesinde Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından LED Ekranlara, ABD’nin New York eyaletinde reklam panosunda yer alan “Stop Erdoğan” ifadesine cevap olarak “Love Erdoğan” görselleri yansıtıldı.

New York’ta “Silenced Turkey” imzasıyla “Stop Erdoğan” ilanı yayınlanmıştı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa İlçesinde “Stop Erdoğan” ifadesine yanıt olarak “Love Erdoğan” görseli yansıttı. Gaziosmanpaşa’daki tüm led ekranlarda paylaşılan görsel sosyal medyada büyük beğeni alarak yeni bir akım başladı. Paylaşıma Türkiye genelindeki Belediyelerden de destek geldi.

SARAYBOSNA’DA ‘LOVE ERDOĞAN’ İLANI

Saraybosna’da reklam panolarına, ABD’nin New York eyaletinde reklam panosunda yer alan “Stop Erdoğan” ifadesine cevaben “Love Erdoğan” ilanı yansıtıldı.

ALİNUR AKTAŞ: BU SEVDA DURDURULAMAZ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabından “Bu sevda durdurulamaz.” notuyla ‘Love Erdoğan’ yazılı fotoğrafı paylaştı.

Bu sevda durdurulamaz. #ErdoğanınYanındayız #ContinueErdogan #SarayBosna#WeLoveErdoğan ️ pic.twitter.com/F5GzQiyDnW

— Alinur AKTAŞ (@Alinuraktas70) March 6, 2021

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan da sosyal medyadan destek verdi.

İnandığımız yolda,

Dün, bugün ve daima @RTErdogan #Akyazı’dan tüm dünyaya #WeLoveErdoğan ️ pic.twitter.com/fXAmeJHKeM

— Bilal Soykan (@BilalSoykantr) March 6, 2021

BİR DESTEK DE PENDİK BELEDİYESİ’NDEN

Pendik’te de meydan ve caddelerde LED Ekranlarla ‘Love Erdoğan’ yazıları yansıtıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.