SON DAKİKA… BAKAN SELÇUK’TAN CANLI YAYINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 19:46

SON DAKİKA… BAKAN SELÇUK’TAN CANLI YAYINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

Son dakika haberine göre Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ülke TV’de yayınlanan Genç Vizyon programına konuk oldu. Bakan Selçuk canlı yayında önemli açıklamalar yaptı.

SON DAKİKA… BAKAN SELÇUK’TAN CANLI YAYINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!
Son Güncelleme :

28 Şubat 2021 - 19:03

2740 Okuma

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ülke TV’de yayınlanan Genç Vizyon programına konuk oldu. Bakan Selçuk canlı yayında önemli açıklamalar yaptı.

Pandemi dönemindeki eğitimin işleyişi ve sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, gündemdeki konulara ilişkin konuştu.

Bakan Selçuk’un açıklamalarından satır başları şu şekilde:

-EBA’nın performansı iyi. Bu uluslararası verilerle de ölçülüyor. Kimi zaman bu objektif görülmeyebilir ancak Google verileriyle uluslararası kaynaklar aracılığıyla gerçek görülebiliyor.

-(20 bin atamaya ilişkin) Bizim MEB olarak daha çok öğretmen istihdam etmek konusunda büyük bir talebimiz var. 20 bin öğretmen atamasının bir kaç ay süren yasal bir gerekliliği var. Arkadaşlarımız bu takvim üzerine iki seçenek oluşturdu. Bu takvim de ilerleyen zamanlarda paylaşılacak.

– Atamalarda bu sene de en büyük payı MEB alıyor. Bizim ihtiyacımızın daha fazla olduğunu biliyoruz. bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor.

AYRINTILAR GELİYOR…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.