MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK’TAN ”1 GÜNLÜK ERTELEME” ÖZRÜ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Mart 2024 - 15:08

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK’TAN ”1 GÜNLÜK ERTELEME” ÖZRÜ

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK’TAN ”1 GÜNLÜK ERTELEME” ÖZRÜ
Son Güncelleme :

28 Şubat 2021 - 15:57

3340 Okuma

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okullarda 1 Mart’ta başlaması beklenen yüz yüze eğitimdeki 1 günlük erteleme için özür diledi.

Yüz yüze eğitimde ikinci aşamaya geçiş 1 gün ertelenmişti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bu durum için özür diledi.

İlkokulda tüm kademeler ile 8. ve 12. sınıfların yüz yüze eğitime 1 Mart’ta başlayacağı açıklanmıştı.

Ancak, yarın yapılacak Kabine Toplantısı’ndan çıkacak kararlara göre hareket edileceği için yüz yüze eğitimde 2. aşamaya geçişin 1 gün ertelendiği bildirildi.

Konuya ilişkin Twitter’dan açıklamada bulunan Selçuk, “Okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim” dedi.

Önceliklerinin sağlık olduğunu da vurgulayan Milli Eğitim Bakanı, “Bazı illerimizde son birkaç günde tespit edilen hızlı vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim” ifadelerini de kullandı.

NTV

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.