ERDOĞAN’A AK PARTİLİ GENÇLERDEN İSTİKLAL CADDESİ’NDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 22:09

ERDOĞAN’A AK PARTİLİ GENÇLERDEN İSTİKLAL CADDESİ’NDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde Atlas Sineması’nın açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlar tarafından coşku ile karşılandı. Doğum günü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘Doğum günün kutlu olsun Reis’ pankartı açtı.

ERDOĞAN’A AK PARTİLİ GENÇLERDEN İSTİKLAL CADDESİ’NDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Son Güncelleme :

27 Şubat 2021 - 10:02

1770 Okuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu akşam Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki Atlas Sinemasını açılışına katıldı. Açılış sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan salondan ayrıldığı esnada AK Parti Beyoğlu Gençlik Kolları tarafından coşku ile karşılandı. Doğum günü dolayısıyla ‘Doğum günün kutlu olsun Reis’ pankartı açan partililer bir süre slogan atmaya devam etti.

Seslerini duyurmak isteyen gençleri gören Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız kalabalık grubun yanına geldi. Üzerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kasımpaşa sporlu formasının olduğu pasta ile fotoğraf çekilen grup daha sonra sessizce buradan ayrıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.