İZMİR’İN 15 FARKLI MERKEZİNDEN TEK SES YÜKSELDİ: HDP KAPATILSIN! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

18 Nisan 2024 - 15:58

İZMİR’İN 15 FARKLI MERKEZİNDEN TEK SES YÜKSELDİ: HDP KAPATILSIN!

İZMİR’İN 15 FARKLI MERKEZİNDEN TEK SES YÜKSELDİ: HDP KAPATILSIN!
Son Güncelleme :

22 Şubat 2021 - 10:28

1310 Okuma
Vatan Partisi, Türkiye’nin 82 merkezinde gerçekleştirilen ortak basın açıklamalarıyla PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP’ nin kapatılması çağrısında bulundu.
Vatan Partisi İzmir İl Örgütü de 15 ilçede gerçekleştirilen açıklamalarla İzmirlilere HDP’ nin Gazi mecliste yeri olmadığını duyurdu. ŞEHİTLERE PKK’YI TEMİZLEME SÖZÜ VERDİLER Konak’ta gerçekleştirilen açıklamada Vatan Partisi Konak İlçe Başkanı Bülent KARAGÖZ, “14 Şubat 2021 tarihinde bölücü terör örgütü PKK, Gara’da 13 vatandaşımızı şehit etmiştir. Şehitlerimizi saygı ile anıyoruz. Onlara ve ailelerine söz veriyoruz: PKK’yı ülkemizden temizleyeceğiz” dedi. Vatan Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Avni OZAN yaptığı açıklamada, “Bu saldırının ABD’nin emrinde, Türkiye’yi bölmek için binlerce cana kıyan, devletimizi yüz milyonlarca liralık zarara uğratan PKK’nın son çırpınışları olduğunu görmekteyiz. 2015 yılında hendek operasyonları olarak başlattığımız teröre karşı silahlı mücadelemiz, PKK’yı bitirme noktasına gelmiştir” diyerek PKK ile verilen üst düzey mücadelenin ulaştığı ve ulaşacağı başarıları dile getirdi. 
 
KADIN BAŞKANLAR TEK SES!
 
 Vatan Partisi’nin Buca, Karşıyaka, Urla ve Karabağlar ilçe başkanları yaptıkları açıklama ile Türk kadınlarının PKK’nın meclisteki temsilcileri HDP’nin kapatılması talebini duyurdular. Vatan Partisi Buca İlçe Başkanı Sabahat KILIÇ, “PKK’nın temizlenmesi ancak tüm alanlarda mücadele edilerek mümkün olacaktır. Türk Ordusunun PKK’yı ezmesi, PKK’nın siyasi kolu HDP’nin kapatılması ile desteklenmelidir” şeklinde konuştu. Urla İlçe Başkanı Ayşegül BATIGÜN ise, Diyarbakır’da evlat nöbetinde bulunan anneleri anarak terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık eden HDP’nin derhal kapatılması gerektiğini söyledi. Vatan Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Nilay ÖZÇETİN, “Hendek operasyonları, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı Harekâtı gibi operasyonlarla sahadaki etkin kuvvetlerini kaybetmiştir. En son başlattığımız Gara operasyonu PKK için sonun başlangıcı durumundadır” diyerek TSK’nın operasyonlarıyla PKK’nın eridiğini vurguladı. Karabağlar İlçe Başkanı Belgin KARŞILAYAN ise Gara’da 13 masumu şehit eden terör örgütünün destekçisi HDP’nin kapatılmasıyla teröre karşı kalıcı çözüm sağlanacağını belirtti.
 
 “MİLLETİMİZİN İÇİ FERAH OLSUN” 
 
Vatan Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Hasan YAŞAR yaptığı açıklamada, “Terörist Selahattin Demirtaş’a özgürlük isteyenlere sesleniyoruz. Avucunuzu Yalarsınız! PKK’yı, HDP’yi gitmiş olduğu sondan kurtaramayacaksınız. Türk devleti milletiyle birlikte terörün üzerine yürümektedir. HDP kapatılacak, PKK bitirilecektir. Milletimizin içi ferah olsun. Vatan Patisi HDP ve Biden dostlarıyla mücadele halindedir” dedi.
 Çiğli, Dikili, Urla, Kemalpaşa, Konak, Karşıyaka, Bornova, Buca, Gaziemir, Narlıdere, Aliağa, Karabağlar, Tire ve Bayraklı’da gerçekleştirilen açıklamalarla büyük ilgi toplayan Vatan Partisi, ilerleyen süreçte de HDP’nin kapatılması için mücadeleye devam vurgusu yaptı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.