ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM MENEMEN’DEYDİ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Mart 2024 - 15:17

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM MENEMEN’DEYDİ

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM MENEMEN’DEYDİ
Son Güncelleme :

22 Şubat 2021 - 10:32

1300 Okuma

Aydın Pehlivan: “Menemen’de hizmetin startını verdik”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Menemen Belediyesi’ni ziyaret etti. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan tarafından ağırlanan Murat Kurum ve beraberindekiler, Menemen’in sorunlarını dinlediler, yapılacak çalışmalarla alakalı istişarede bulundular.

Menemen için önemli kararların alındığı toplantıya Bakan Murat Kurum’un yanı sıra İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, milletvekilleri ve üst düzey bürokratlar da katıldı. Menemen’in daha yaşanabilir bir kent olması amacıyla yapılacak çalışmaların konuşulduğu toplantı sonrası bir açıklama yapan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Menemen’de artık yüzler gülüyor” dedi.

Aydın Pehlivan: “15 milyon liralık hibe sözü aldık”

Makamında yaptığı basın toplantısında konuşan Pehlivan, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum çok uzun yıllardır bakan yüzü görmemiş Menemen Belediyesi’ni ziyaret etti ve uzun bir zaman dilimini bizlerle geçirdi. Bizler Menemen ile ilgili neler hayal ediyorsak kendisine anlattık, projelerimizden bahsettik. Farklı alanlarda olmak üzere toplamda 15 milyon liralık bir hibe sözü aldık. Kredi taleplerimiz de oldu. Bunlarla ilgili de olumlu dönüşler aldık kendisinden. Hazine ve maliye arazileriyle ilgili tahsis istemiş olduğumuz alanlar oldu. Onlarla ilgili de çok ciddi geri dönüşler aldık. Artık Menemen’de hizmetin başlamasıyla ilgili start bugün itibariyle verilmiştir. Diğer bakanlıklarımızla ilgili de görüşmelerimizi gerçekleştireceğiz. Bu sadece Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın Menemen için koyacağı katkılardır. Diğer bakanlıklarımızdan da taleplerimiz olacak. Artık Menemen’de yüzler gülüyor” açıklamasını yaptı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.