CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İZMİR’E GELİYOR | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

25 Nisan 2024 - 16:46

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İZMİR’E GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın İzmir’de olması bekleniyor. AK Parti İzmir İl Kongresi’ne katılması planlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın depremzedeler için yapılacak konutların temel atma töreninin ardından ‘Göç: Önümüzdeki Yirmi Yılın Projeksiyonu ve Ötesi’ konulu konferansı izleyeceği bildirildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İZMİR’E GELİYOR
Son Güncelleme :

21 Şubat 2021 - 14:38

1750 Okuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, yarın İzmir’e gelmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yoğun geçmesi planlanan İzmir programında; ilk olarak saat 12.00’da Halkapınar Spor Salonu’nda yapılacak AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin tek aday olacağı AK Parti İzmir 7. Olağan Kongresi’ne katılacağı bildirildi.

Ardından geçen 30 Ekim’de İzmir’i vuran 6.6 büyüklüğündeki depremde evleri yıkılan depremzedeler için TOKİ tarafından Bayraklı ilçesinde yapılacak konutların temel atma töreninde bulunacağı ifade edildi. Son olarak da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde  yapılacak ‘Göç: Önümüzdeki Yirmi Yılın Projeksiyonu ve Ötesi’ konulu konferansa katılacağı bildirildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.